v

menu

Tο ultra sexy και bronzing μακιγιάζ της


Bronzing επιδερμίδα



Δώσε στο πρόσωπό σου το άγγιγμα του ήλιου! Ανάμειξε το foundation που χρησιμοποιείς συνήθως με δύο σταγόνες bronzing προϊόντος όπως το Lustre Drops Touche Brozante της MAC. 


Big lashes!



Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών σου με μια μάσκαρα που θα σου δώσει όγκο στις βλεφαρίδες σου. Επανάλαβε δύο φορές την κίνηση ζικ- ζακ από την ρίζα προς τις άκρες. Η νέα μας beauty ανακάλυψη είναι η ολοκαίνουρια BIG & Multiplied mascara της Avon.


Μυστηριώδες βλέμμα



Γέμισε το κενό ανάμεσα στις ρίζες των βλεφαρίδων σου καθώς και το εσωτερικό των βλεφάρων με ένα μαύρο μαλακό μολύβι το οποίο αργότερα θα κάνεις blending, δηλαδή θα σβήσεις με μια bronze σκιά. Πολύ καλό είναι το Master Drama της Maybelline New York (€5.95) που σβήνει τέλεια. 


Smudging



Σβήσε το μαύρο μολύβι με μια bronzing ιριδίζουσα σκιά. Μας αρέσει πολύ το High Performance Eyeshadow Stylo no 24, antique bronze της Artdeco. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο άπλωσε την σκιά ταμποναριστά μέχρι το κόκκαλο του ματιού και από την κάτω μεριά σύρριζα. 

Γεμάτα φρύδια



Τα μεγάλα φρύδια είναι το σήμα κατατεθέν της Ελένης Φουρέιρα και παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα που βλέπεις μπροστά σου. Γέμισέ τα, λοιπόν, με το σωστό προϊόν και έπειτα χτένισέ τα προς μια συγκεκριμένη φορά. Λατρεύουμε τημάσκαρα για τα φρύδια της Beauty is Life (€22.55) με το βουρτσάκι των δύο όψεων που από τη μία μεριά γεμίζεις με χρώμα και από την άλλη χτενίζεις. . 

Κλέψε στο περίγραμμα!



Με την τεχνική του overlipping και ένα nude μολύβι χειλιών σχημάτισε το περίγραμμά τους. Χρησιμοποίησε το μολύβι ελαφρώς πλάγια και πατώντας λίγο πιο έξω από το περίγραμμα των χειλιών σου σχημάτισε ένα νέο, πλουσιότερο περίγραμμα. Ιδανικό είναι το Apricot 09 μολύβι χειλιών της Beauty is Life (€14.00)



Κίνηση ματ στα χείλη!



Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με ένα nude, πολύ ματ κραγιόν. Και αυτή την υφή στην εξασφαλίζουν τα υγρά κραγιόν που ενώ στο εξωτερικό τους μοιάζουν με lip gloss αποκτούν την τέλεια ματ όψη όταν απλωθούν στα χείλη! Ιδανικό είναι το Dual No Transfer 04 από την Tommy G (€12.99).



http://www.tlife.gr/

0 σχόλια: