v

menu

Emmy Awards 2015: δες και πάρε ιδέες από τα καλύτερα μακιγιάζ και μαλλιά!




Jaimie Alexander


Ένα bob κούρεμα που χτενίστηκε εντελώς διαφορετικά από όλα τα υπόλοιπα στα Emmy Awards. Wet look, λοιπόν, για την Jaimie Alexander σεταρισμένο με έντονα μακιγιαρισμένα μάτια με μαύρο μαλακό μολύβι (khol) περιμετρικά.



Joulianne Hough


Ροδαλοί και fresh τόνοι στο μακιγιάζ κι ένα υπέροχο hair accessory ήταν η επιλογή της Joulianne Hough που την έκαναν να μπει σε αυτή τη λίστα.


Taylor Schilling


H Taylor Schilling σε σπαστά bob μαλλιά κι ένα τριανταφυλλί κραγιόν επέλεξε έναν αρκετά safe αλλά πολύ glam συνδυασμό!


Lady Gaga


H Lady Gaga σε μια από τις ωραιότερες beauty εμφανίσεις της ever απογείωσε το look με καταβολές από παλιό Hollywood ενώ για να κρατήσει τις ισορροπίες επέλεξε ένα φυσικό lipgloss αντί για ένα ματ κόκκινο κραγιόν.


January Jones


Μπορεί το beauty look της January Johnson's να έμοιαζε πολύ basic και φυσικό, αλλά στο τέλος της ημέρας το συνολικό αποτέλεσμα εντυπωσίαζε. Η ίδια η January Jones προτίμησε να κάνει focus στην υγεία και τη λάμψη τόσο της επιδερμίδας όσο και των μαλλιών της σε αυτά τα Emmy.


Emma Roberts


Οι τέλειες vague μπούκλες της χτενισμένες από τη μια μεριά ήταν τόσο εντυπωσιακές που τραβούσαν όλο το focus πάνω τους. 


Amanda Peet


Αν έχεις μπλε μάτια θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά να κάνεις trademark σου το κόκκινο κραγιόν όπως το φόρεσε εδώ η Amada Peet, δηλαδή με ροδαλά μάγουλα και τονισμένα φρύδια. Όσον αφορά τα μαλλιά, το top knot της με τους κόμπους μας άρεσε πολύ.


Sarah Hyland


Φυσικά και ξέρει πώς να απογειώσει ένα beauty look με το σωστό μακιγιάζ (εδώ επέλεξε τον συνδυαμό των κλασικών smokey eyes με glossy nude χείλη) αλλά αυτό που μας άρεσε περισσότερο εδώ ήταν τα messy και wavy bob μαλλιά της που μετέφεραν στο κόκκινο χαλί έναν αέρα αβίαστου glam!


Christina Hendricks


H Christina Hendricks έπαιξε με ιριδίζουσες υφές σε όλο το πρόσωπο και κυρίως στα μάτια ενώ αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το φορμάρισμα των μαλλιών της. Μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα, πιστολάκι και η σωστή τεχνική θα σε οδηγήσουν σε αυτό το αποτέλεσμα!

0 σχόλια: