v

menu

STEP BY STEP : Contouring ΣΤΟ στηθος



Τι θα χρειαστείς



- Ένα πολύ σκούρο foundation
- Ένα ανοιχτό foundation
- Ένα πινέλο
Προτιμάμε τα προϊόντα σε υγρή μορφή που γίνονται πιο εύκολα blending και ενώνονται με την επιδερμίδα αλλά μπορείς να δουλέψεις και με πούδρες. Όμως, σε αυτή την περίπτωση το αποτέλεσμα θα μοιάζει περισσότερο με μακιγιάζ και λιγότερο φυσικό.


Βήμα 1



Ξεκίνησε με το σκούρο και σχημάτισε δύο καμπύλες λίγο πιο πάνω από το στήθος σου. Επίσης, σχημάτισε μια γραμμή κάθετα ανάμεσα στις δύο καμπύλες.
Προσοχή: δούλεψε φορώντας το φόρεμα ή την μπλούζα με το ντεκολτέ που θα βάλεις στην έξοδό σου ώστε και το στήθος σου να έχει πάρει την σωστή θέση και να μην λερωθείς.


Βήμα 2



Από την μέσα μεριά των καμπύλων σχημάτισε με το πινέλο μια γραμμή με το πιο ανοιχτό foundation.


Βήμα 3



Έτσι θα δείχνει το στήθος σου (δεξιά) αφού κάνεις το blending, αφού αναμείξεις δηλαδή τις δύο αποχρώσεις σβήνοντας τη μία μέσα στην άλλη.  



Βήμα 4



Για το blending κινήσου περιμετρικά της σκούρας απόχρωσης με κινήσεις γρήγορες όπως βλέπεις εδώ. Ουσιαστικά θα είναι σαν να πηγαίνεις προς το κέντρο ενός κύκλους. Μην βγάλεις το σκούρο χρώμα προς τα έξω, στο highlighter γιατί έτσι με το σκούρο θα καλύψεις το πιο ανοιχτό. Η διαβάθμιση που θέλουμε είναι ανοιχτό εξωτερικά- σκούρο προς τα μέσα.


ΠΡΙΝ



ΜΕΤΑ


http://www.tlife.gr/

0 σχόλια: