v

menu

ΑΡΩΜΑ day


Μυρίζει πούδρα


Υπάρχει μια κατηγορία γυναικών που είναι εθισμένες στα αρώματα που μυρίζουν πούδρα και καθαριότητα! Σε αυτή την κατηγορία είμαι κι εγώ και γι'αυτό ενθουσιάστηκα όταν πήρα στα χέρια μου το νέο άρωμα από την οικογένεια Les Infusions de Prada, Mimosa. Πούδρε και λουλουδάτο, αισθάνεσαι σχεδόν αυτή την βελούδινη αίσθηση στο σώμα σου όταν το φοράς!



Sexy!


Πουδρέ, δροσερό, ρομαντικό... εκεί έξω υπάρχουν τόσες πολλές και διαφορετικές κατηγορίες αρωμάτων όσο πολλά και διαφορετικά είναι και τα αρώματα. Ο οίκος Kenzo, όμως, φρεσκάρει τη μνήμη μας με το τι είναι sexy με το ολοκαίνουριο Kenzo Jeu d'Amour eau de parfum. Αξιοσημείωτο για το συγκεκριμένο άρωμα είναι πως οι σχεδιαστές Daphne Bugey και Christophe Reynaud έβαλαν τα δυνατά τους για να δημιουργήσουν ένα νέο άρωμα ικανό να προσδώσει στο γυναικείο πληθυσμό τη θηλυκότητα που χρειάζεται για να "ρίξει" πιο εύκολα το θήραμά του!



Για τους λάτρεις της παιώνιας (και της πολυτέλειας)


Αν σου αρέσουν τα πολυτελή και ψαγμένα αρώματα και θες η μυρωδιά σου να είναι χαρακτηριστική, τότε θα πρέπει να στραφείς σε οίκους όπως η Acqua di Parma. Η είσοδός της στην ελληνική αγορά συνοδεύεται από ένα μοναδικό λανσάρισμα, το Peonia Nobile, όπου πρωταγωνιστεί η παιώνια, γνωστή και ως "το λουλούδι των Θεών" (σ.σ. το όνομά της προέρχεται από τον Παίωνα, γιατρό του Ολύμπου που θεράπευσε τον Δία με την ρίζα αυτού του άνθους). Σοφιστικέ και απόλυτα θηλυκό. 



Love at first... spritz!


Από τότε που μας πρωτοσυστήθηκε, οκτώ χρόνια πριν, το τριαντάφυλλο ως βασικό συστατικό των αρωμάτων Chloe, μας αποδεικνύει πως έχει πολλά πρόσωπα και αναγνώσεις. Στο ολοκαίνουριο Chloe Fleur de Parfum το focus γίνεται στην καρδιά του τριαντάφυλλου και το αποτέλεσμα είναι τόσο βαθιά αισθησιακό που τελικά δεν καταλαβαίνει κανείς αν φοράς άρωμα ή αν γεννήθηκες με αυτή την ντελικάτη μυρωδιά. 



Αισθησιακό και θηλυκό


Το Gucci Bamboo μας ξανασυστήνεται μέσα από την eau de toilette εκδοχή του. Και αυτή την φορά το bamboo σηματοδοτεί την γυναικεία φύση που μπορεί να λυγίζει από τον αέρα ή τις όποιες αντίξοες συνθήκες αλλά δεν σπάει ποτέ! Είναι σίγουρα πιο δροσερό και ανάλαφρο από το eau de parfum αλλά παραμένει το ίδιο αισθησιακό. Αν σου αρέσουν οι πιο ανάλαφρες μυρωδιές αλλά δεν θες να θυσιάσεις τίποτα από την θηλυκότητά σου, βρήκες το άρωμά σου!



Φρέσκο και δροσερό!


Για το φθινόπωρο ο οίκος Jo Malone μας συστήνει στην πιο πρόσφατη αρωματική της δημιουργία, το Basil & Neroli! Ο βασιλικός και το νερολί που είναι τα δύο βασικά συστατικά του αρώματος βγάζουν μια δροσερή αίσθηση που σε ξυπνά, ενώ είναι έντονα παιχνιδιάρικο. Από τα πιο ιδιαίτερα αρώματα που φυσικά δεν μυρίζεις παντού!



http://www.tlife.gr/

0 σχόλια: