v

menu

Tips για να μην σε χτυπήσουν τα παπούτσια σου



Bήμα πρώτο



 Φόρεσε ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες και άρχισε να περπατάς μέσα στο σπίτι με τα παπούτσια σου. Βρες που ακριβώς σε στενεύει και ζέστανε το συγκεκριμένο σημείο με το πιστολάκι των μαλλιών. Ο θερμός αέρας θα κάνει τα παπούτσια σου να «ανοίξουν» και το δέρμα να μαλακώσει. Επανέλαβε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί.

Βήμα δεύτερο
Δέσε το τρίτο με το τέταρτο δάχτυλο. Αν τυλίξεις, με γάζα ή ταινία, μαζί το τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο θα ανακουφίσεις από πίεση και πόνο το μπροστινό μέρος του πέλματός σου. Το αποτέλεσμα είναι να αντέξεις να χορέψεις πολύ περισσότερο από όσο πίστευες.


Βήμα τρίτο

Επειδή θα σε χτυπήσουν τα λουράκια των νέων σου παπουτσιών, βάλε αυτοκόλλητο επίδεσμο πάνω τους. Θα απαλύνει την πίεση και τον πόνο από τα σφιχτά λουράκια.

Βήμα τέταρτο
Oι γόβες που θα βάλεις το βράδυ δείχνουν ότι έχουν στενή εφαρμογή. Προστάτεψε, λοιπόν, το πόδι σου βάζοντας ένα μαξιλαράκι στην καμάρα. Πάρε αυτά με το τζελ για καλύτερη εφαρμογή και καλή επιτυχία.

Βήμα πέμπτο
Είναι σημαντικό το πέλμα σου να μένει ακίνητο μέσα στο παπούτσι. Βάλε πάτους για να μην γλιστράει το πόδι σου και κινείται «ανεξέλεγκτο» μέσα σε αυτό. Όσο πιο χοντρό το υλικό τόσο πιο σταθερό θα μείνει το πέλμα σου και δεν εφάπτεται έντονα με τα «λάθος» σημεία του παπουτσιού. Έτσι έχεις λιγότερες πιθανότητες να σε «χτυπήσει» το «σατανικό» ζευγάρι που θα βάλεις.

0 σχόλια: